Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker sag om knivstikkeri i Køge

10 maj 2020
Knivstik

“Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker et knivstikkeri, hvor den forurettede blev fundet med knivstik i armen ved Parkvej i Køge.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 0746 anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv i armen og befandt sig på gaden på Parkvej ud for nr. 30 i Køge. En mindre, hvid bil var kort forinden set køre fra stedet. Den forurettede blev kørt til hospitalet og er uden for livsfare.

”Vi efterforsker nu sagen, men den forurettede har indtil videre ikke været videre meddelsom i forhold til, hvad der er sket, og hvor knivstikkeriet har fundet sted. Det er vores opfattelse, at gerningsstedet ikke er dér, hvor den forurettede er fundet ved Parkvej/Ellemarken, men skal findes et andet sted. Dette kan muligvis være i en helt anden by, og den forurettede kan formentlig være blevet sat af i Køge af den hvide bil,” udtaler vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard og fortsætter:

“Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om motivet, samt hvorvidt sagen relaterer sig til et kriminelt miljø eller ej, men det er noget af det, vi p.t. er i gang med at undersøge. Vi har ikke yderligere oplysninger til sagen af hensyn til efterforskningen,” siger Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen i Midt- og Vestsjællands politi.

Såfremt man har oplysninger til sagen, kan man rette henvendelse til Midt- og Vestsjællands politi på tlf. 46351448 eller 114.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.