Narko beslaglagt i Nordjylland – tre personer sigtet

09 sep 2020
stoffer-med-vægt-

Efterforskere fra Nordjyllands Politi ransagede torsdag den 3. september 2020 en adresse i 9460 Brovst og beslaglagde i den forbindelse euforiserende stoffer. Tre personer blev sigtet i sagen.

Efterforskere fra Nordjyllands Politis afdeling i Hjørring rettede efter forudgående efterforskning opmærksomheden mod en adresse i 9460 Brovst, hvor man torsdag den 3. september 2020 rykkede ind for at ransage. 

”På adressen fandt og beslaglagde vi 51,57 gram amfetamin, 1,78 gram hash og 25 Rivotril-piller,” oplyser politikommissær Lene Madsen, leder af Efterforskningscenter Hjørring.

Amphetamine still Finland's drug of choice, cocaine gaining ground | Yle  Uutiset | yle.fi

I forbindelse med ransagningen sigtede politiet tre personer; beboeren på adressen og to gæster. Den 31-årige beboer og en 25-årig gæst var i besiddelse af euforiserende stoffer til eget brug og blev derfor sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer. 

Den tredje person – en 21-årig gæst på adressen – blev sigtet for at overtræde straffelovens § 191, da han var i besiddelse af euforiserende stoffer med videresalg for øje.

Nordjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen p.t.

Nordjyllands Politi - Home | Facebook
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.