Narko- og alkoholpåvirket mand på ulovlig banemotorcykel påkører cyklister – lægehelikopter tilkaldt

10 jun 2020
motorcykel-cykel

Kl. 18.12 skete et uheld, da en 26-årig mand fra Tølløse kørte på en motorcykel ad Espekærvej mod vest, da han i et vejsving kom over i de modkørendes vognbane, hvor han stødte sammen med en 21-årig mand fra Køge, som kom kørende på cykel i selskab med en 20-årig kvinde fra Store-Heddinge. Den 21-årige cyklist bremsede op i forbindelse med uheldet, hvilket medførte at den kvindelige cyklist kørte op i den 21-åriges cykel og væltede. Den 21-årige mistede kortvarigt bevidstheden ved sammenstødet og pådrog sig skader på underkroppen. Lægehelikopteren blev tilkaldt og tog den 21-årige med til Rigshospitalet til behandling. Den 20-årige kvinde blev kørt i ambulance til sygehuset til undersøgelse for smerter i kravebenet.

Den 26-årige motorcyklist blødte fra hovedet blev kørt i ambulance til sygehuset til behandling. Han var blev skønnet påvirket af narkotika og alkohol, så han blev sigtet for spiritus/narkokørsel og fik udtaget en blodprøve. Motorcyklen viste sig at være en banemotorcykel, som ikke må benyttes på offentlig vej, men kun må anvendes til banekørsel. Den var derfor ikke indregistreret eller forsikret. Motorcyklen blev indbragt til nærmere undersøgelse af bilinspektøren. Ingen af de tilskadekomnes tilstand er kritisk, men deres skader var behandlingskrævende. De implicerede parter skal genafhøres til sagen, når de er klar til det.

Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne omkring uheldet. Det skal herunder klarlægges om den 26-årige kørte på baghjul på motorcyklen forud for at uheldet skete. Derudover afventer politiet nu resultatet af blodprøven, som af vise om den 26-årige var påvirket under kørslen. Når de samlede undersøgelser i sagen er færdige, kan den 26-årige forvente at høre mere fra politiet i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.