Narkobilist anholdt efter slinger på Vestmotorvejen – bil beslaglagt

25 aug 2020
bil beslaglagt

SORØ: Bil beslaglagt

En vågen bilist bemærkede mandag klokken 15.05 en bil, der blev ført noget usikkert på Vestmotorvejen. Den slingrede fra side til side og kørte skiftevis i høj og lav fart.

Politiet fik standset bilen ved Tuelsø rasteplads, og her viste det sig, at føreren – som var en 24-årig mand fra Slagelse – virkede påvirket af euforiserende stoffer. En narkometertest gav et positivt udslag på cannabis, og desuden fandt politiet en klump hash på 1,93 gram i bilen.

Da fører og bil blev kontrolleret nærmere, fandt politiet desuden ud af, at den 24-årige havde et kørselsforbud, og at bilen var ikke indregistreret korrekt. Den manglede en nummerplade bagpå, og den nummerplade der var tilbage, burde rettelig have siddet på en anden bil. Den var blevet stjålet for et par uger siden.

Den 24-årige mand blev derfor anholdt klokken 16.04 og sigtet for både narkotikakørsel, kørsel uden førerret, tyveri af nummerplader, for at overtræde lov om euforiserende stoffer og for at overtræde registreringsbekendtgørelsen. Bilen blev desuden beslaglagt på stedet. Han blev løsladt igen klokken 16.35.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.