Narkobilist forsøgte at flygte fra politiet – men endte i mark

08 sep 2020
køre-hurtigt-1

Narkokørsel i frakendelsestiden mv. – bil beslaglagt – Skovvejen, Regstrup – Holbæk

Kl. 14.28 ønskede færdselspolitiets videopatrulje at standse en bilist, der kørte ad Skovvejen ved Regstrup med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøjet.

Føreren ønskede imidlertid ikke at tale med politiet og satte derfor hastigheden op i et forsøg på at køre fra politiet.

Bilisten påkørte herunder et autoværn, men fortsatte kørslen i og omkring Stigs Bjergby og videre til vejen Friheden, hvor bilisten kørte ud på en mark og fortsatte kørslen i østlig retning.

Politiet fulgte efter, indtil føreren efterlod bilen og stak af til fods. Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, ledte efter den mandlige fører, som kl. 14.40 blev fundet og anholdt.

Der var tale om en 47-årig mand fra Stensved, der var påvirket af narkotika (mistanke om kokain) og i øvrigt frakendt kørekortet. Han fik udtaget en blodprøve på sygehuset til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, inden politiet løslod ham efter en nøje vurdering af hans kørsel mv., hvor der ikke fandtes grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør.

Politiet valgte dog at beslaglægge den 47-åriges bil, da han flere gange var blevet afsløret i at køre bil trods frakendelsen af kørekortet. Den 47-årige kan nu forvente at høre yderligere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og videooptagelserne fra kørslen er blevet gennemset for at fastlægge hastighedsovertrædelser under flugten fra politiet.

Flickriver: Danske Udrykningskøretøjer's photos tagged with ford
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.