Narkohandel i Aarhus endte med at koste en 25-årig mand en dom på ubetinget fængsel i to år og tre måneder

15 apr 2020
Narkohandel

“Den 31. januar i år holdt civilklædte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje udkig efter mistænkelige personer i Nåleparken ved Kalkværksvej i forbindelse med en indsats mod handel med hård narko. Omkring middagstid så betjentene en bil holde ind ved parken, hvorefter en kvinde kom hen til bilen og stak nogle pengesedler ind af vinduet. Hun fik en lille pose med kokain tilbage i hånden.

Kort efter slog både de civilklædte politifolk og nogle uniformerede kolleger til og omringede bilen, hvorefter den 25-årige mand og hans 24-årige makker blev anholdt, ligesom den 26-årige kvinde, der havde modtaget stofferne, også blev anholdt. I bilen fandt politiet 16 gram kokain og 1500 kroner i kontanter, og begge mænd blev sigtet for narkohandel.

Var prøveløsladt

Tirsdag blev den 25-årige dømt i Retten i Aarhus og narkosagen udløste en reststraf fra tidligere sager, blandt andet med euforiserende stoffer, så det sammenlagt blev til en fængselsstraf på to år og tre måneder.

”Den 25-årige var prøveløsladt efter en dom i anden sag, og så klapper fælden altså ekstra hårdt, når man bliver taget for ny kriminalitet, ” siger anklager Jesper Rubow.

Den 25-årige nægtede sig skyldig og udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.
Den 24-årige, der blev anholdt i samme sag, fik dagen efter anholdelsen en straksdom på tre måneders fængsel.

Østjyllands Politi har fortsat fokus på handel med hård narko i og omkring Nåleparken og foretager løbende patruljering og indsatser på stedet.

Pressekontakt

Specialanklager Jesper Rubow, tlf. 2910 9656″

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.