Narkohandler anholdt i Tyskland – 45-årige Mike Birkholm Bruus efterlyses fortsat

16 sep 2020
efterlyst-Mike

En 25-årig mand, som mistænkes for at have været involveret i en stor narkohandel, der kædes sammen med skuddrabet ved travbanen i Aarhus, er blevet anholdt i Tyskland.

Østjyllands Politi har et stykke tid søgt efter den 25-årige, som også er blevet efterlyst med navn og foto i offentligheden. Tirsdag aften anholdt tysk politi uden større dramatik så den 25-årige i Tyskland. Han er fortsat i tysk politis varetægt, og Østjyllands Politi har anmodet om at få ham udleveret. 

Han mistænkes for at have været med til en større hashhandel i millionklassen mellem to persongrupper. Det var formentligt stridigheder omkring handlen, som førte til drabet den 22. juli ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. 

”Vi har et rigtig godt samarbejde med tysk politi, og det var medvirkende til, at vi nu har fået fat i den mistænkte. Vi er fortsat i fuld gang med efterforskningen af både selve drabet og narkohandlen, som vi mener hænger tæt sammen, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

45-årig mand efterlyses fortsat

Østjyllands Politi opfordrer de medier og borgere, der har delt efterlysningen af den 25-årige om at slette hans navn og foto, da han nu er i politiets varetægt. 

Der sidder p.t. fire mænd varetægtsfængslet i sagen – en af dem er sigtet for selve drabet. 

I samme sag efterlyser Østjyllands Politi fortsat 45-årige Mike Birkholm Bruus, som også mistænkes for at have været involveret i hashhandlen.

efterlyst Mike
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.