Narkohandler idømt fængsel for salg af kokain

22 sep 2020
drug-dealer

En 30-årig mand er ved retten blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel for sammen med flere andre gerningsmænd at have solgt kokain til en række personer i Aarhus.

Den 30-årige blev anholdt på en adresse i Aarhus i april, efter at Østjyllands Politi var kommet på sporet af narkohandlerne, der blev aftalt i samtaler og på beskeder på mobiltelefoner. Han blev dagen efter anholdelsen varetægtsfængslet. 

Retten fandt det bevist, at den 30-årige i en periode fra marts til april har besiddet og videreoverdraget knap 100 gram kokain og forsøgt at sælge yderligere 74 gram kokain. 

Genkendte stemmen

Det var blandt andet aflytninger af narkohandlernes telefoner, der var med til at få den 30-årige dømt. 

”Domsmandsretten fandt, at det var den tiltaltes stemme på de mange aflytninger, der blev afspillet i retten, og den lagde også vægt på den stemmegenkendelse, som to betjente foretog, ” siger senioranklager Jakob Beyer, der er tilfreds med dommen i Retten i Aarhus. 

I samme sag er en 26-årig mand, som er i familie med den 30-årige, allerede blevet idømt et års ubetinget fængsel i en tilståelsessag.  En 22-årig mand, der er sigtet i samme kompleks, venter fortsat på at få sin sag afgjort. 

Den 30-årige nægtede sig skyldig og ankede dommen på stedet.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.