Narkohunde finder blandet udvalg af stoffer til videresalg i bolig på Odsherred – 3 personer anholdt

27 apr 2020
politihund og forskellige stoffer

“Kl. 09.50 henvendte politiet sig på en adresse i Nørre-Asmindrup for at lede efter en 16-årig dreng, som var efterlyst som forsvundet fra en institution i Nordsjællands politikreds. Politiet havde fået et tip om, at han måske opholdt sig på adressen, men det gjorde han ikke.

I forbindelse med gennemgang af adressen traf politiet to kvinder på hhv. 34 og 38 år samt en 40-årig mand – alle fra Odsherred. De blev alle tre anholdt som mistænkte for besiddelse af narkotika, idet politiet i forbindelse med eftersøgningen af den 16-årige dreng på adressen fandt bl.a. en tallerken stående frit fremme med et hvidt pulver på.

Narkohunde blev herefter tilkaldt som assistance til en ransagning af adressen for at finde eventuelt yderligere narkotika. Ved ransagningen fandt politiet ca. 52 gram amfetamin, knap 10 gram skunk, syv gram hash og godt to gram kokain. Alle tre anholdte blev transporteret til politistationen i Roskilde med henblik på afhøring til sagen.

Den 34-årige kvinde kunne kun mistænkes for at have besiddet godt ét gram amfetamin og ca. 2½ gram hash, så hun blev løsladt efter sigtelse og afhøring til en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

De to øvrige anholdte sigtede politiet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at være i besiddelse af den resterende del af narkotikaen med henblik på videreoverdragelse, ligesom politiet mistænker dem for at have solgt narkotika og derved opnået en fortjeneste før anholdelsen.

Derfor vil anklagemyndigheden fremstille de to anholdte i et grundlovsforhør i Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen. Politiet kan derfor ikke oplyse yderligere om sagen.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.