Narkopåvirkede biltyve stoppet på motorvejen

14 okt 2020
skure-trækker-i-nøgle-hullet-

Biltyve i ældre varebil med stjålne nummerplader – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. ca. 03.00 bemærkede en patrulje en ældre varebil, der ad tilkørselsrampe 14 var på vej ned på Holbækmotorvejen i vestgående retning. Politiet standsede varebilen for en rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

I bilen var der ud over en 24-årig mand fra Kirke-Hyllinge som fører også en 26-årig mand fra Holbæk som passager. I varebilens tændingslås sad en skruetrækker, og ved kontrol af varebilens nummerplader viste de sig at være stjålne. Føreren var ædru, men skønnedes påvirket af narkotika under kørslen.

Ved ransagning af varebilen fandt politiet yderligere flere sæt nummerplader, som var meldt stjålne. De to mænd blev derfor anholdt som mistænkt for en del overtrædelser af straffeloven, og under visitationen af passageren fandt politiet ham i besiddelse af det euforiserende stof GHB. Føreren var også i besiddelse af noget GHB og fik i øvrigt udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Varebilen viste sig også at være meldt stjålet tidligere fra Søborg, så de to mænd blev sigtet for flere overtrædelser af straffeloven, færdselsloven og lov om euforiserende stoffer i forbindelse med kørslen i bilen.

Trods de mange sigtelser var der ikke grundlag for at kræve mændene varetægtsfængslet, så de blev begge løsladt efter afhøring til sagerne.

De kan nu forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod dem skal afgøres.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.