Narkopåvirket bilist vælter sin bil på hovedet og forsøger at flygte

10 jun 2020
bil på hovedet

Kl. 19.36 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var forulykket i krydset Godsvej – Hundige Centervej, så bilen nu lå på taget. Flere tililende var kommet hen til uheldsstedet, hvor der opstået en diskussion mellem den forulykkede og de tililende, men inden politiets ankomst var den forulykkede og de tililende flygtet i hver sin retning. Politiet kørte til området med flere patruljer, idet vidner også havde givet politiet oplysninger om, at nogle af de tililende kunne være i besiddelse af noget, der kunne minde om en pistollignende genstand. Derfor foretag politiet under fornøden sikkerhed afspærring af området ved Askerød for at lede efter de tililende, som var flygtet i den retning. Den forulykkede bilist fik politiet kontakt til i et nærliggende villakvarter. Der var tale om en 22-årig mand fra Ringsted, der var påvirket af narkotika og derfor kunne mistænkes for narkokørsel i den forulykkede personbil i krydset Godsvej – Hundige Centervej.

Politiet fik klarlagt, at 22-årige under kørsel i personbilen i området havde følt sig utryg og under kørsel ad Thors Kvarter strejfede en parkeret varebil. Under den fortsatte kørsel på vej væk i hastigt tempo ramte han en kantsten i krydset Godsvej – Hundige Centervej, så han mistede kontrollen over bilen og væltede. Han kom i diskussion med de tililende, men han var sluppet uskadt fra ulykken og fik lejlighed til at flygte fra stedet, hvorefter de tililende forsvandt i retning mod Askerød. Politiet fandt imidlertid ikke umiddelbart nogen, der kunne mistænkes for at have været blandt de tililende. Den 22-årige fik som følge af sigtelsen for narkokørsel udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev løsladt efter afhøring til sagen. Politiet forsøger nu at få klarlagt de nærmere omstændigheder og identificeret de tililende, så det kan afgøres, om nogen har foretaget sig noget ulovligt.

Politiet hører gerne fra personer, der har gjort observationer i området i relation til både færdselsuheldene og den efterfølgende diskussion mellem den forulykkede, og de tililende i krydset Godsvej – Hundige Centervej. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.