Ni personer fra bandemiljøet anholdt i omfattende politiaktion mod hvide bude

07 okt 2020
Illustraion-af-Erik-pontoppidan-

Ni personer fra bandemiljøet er anholdt og sigtet for salg af narkotika i Hovedstadsområdet.

Københavns Politi har tirsdag anholdt otte mænd i alderen 17-22 år samt en kvinde på 19 år i en koordineret aktion. De er alle sigtet for salg og distribution af kokain. 

Særlig Efterforskning Øst (SEØ) gennemførte aktionen i samarbejde med andre enheder i Københavns Politi. Ni adresser i tre forskellige politikredse på Sjælland blev ransaget i forbindelse med anholdelserne. 

Aktionen er kulminationen på en efterforskning rettet mod en københavnsk bandegruppering, der efter politiets opfattelse blandt andet har skaffet sig penge som såkaldte ”hvide bude”, dvs. at de har solgt narkotika på bestilling til kunder i Hovedstadsområdet. 

»Anholdelsesaktionen forløb som planlagt, og vi er tilfredse med, at vi har ramt en bandegruppering, der har forsynet det storkøbenhavnske marked med hård narkotika,« siger operativ leder i Særlig Efterforskning Øst, vicepolitiinspektør Torben Henriksen.

Sekd af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag den 7. oktober kl. 09.30 i Retten på Frederiksberg med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.