Nordjylland: 15-årig dreng fundet død ved idrætsanlæg i Hørby. Massiv efterforskning igangsat

29 mar 2020
e23f65_412b84b9260c4fca8e663bf8bdbed540_mv2

“Nordjyllands Politi modtog lørdag morgen, den 28. marts 2020, en anmeldelse om en dødfunden person ved idrætsanlægget i Hørby i Vendsyssel. Politiet kan i dag bekræfte, at den afdøde er en 15-årig dreng, der stammer fra lokalområdet. En mand er anholdt i forbindelse med sagen.

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Sune Myrup.

På grund af omstændighederne, som den 15-årige blev fundet – og som politiet ikke ønsker at redegøre nærmere for på nuværende tidspunkt af hensynet til sagen – blev der i løbet af lørdagen efterforsket massivt med henblik på at kortlægge drengens færden op til dødsfaldet. Politiet har ligeledes foretaget adskillige yderligere efterforskningsskridt i sagen, herunder forhøringer, afhøringer og en lang række af tekniske undersøgelser på og omkring findestedet.

Tragisk sag
Dette efterforsknings-arbejde afstedkom, at politiet i går aftes, kl. 22.20, kunne skride til anholdelse af en 32-årig mand, der er bosiddende i Frederikshavns kommune. Han er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 250 ved at have efterladt den 15-årige dreng i hjælpeløs tilstand.

”Det er en meget tragisk sag, som vi har efterforsket intenst, siden anmeldelsen indløb til os lørdag morgen kl. 08.08,” siger vicepolitiinspektør Sune Myrup, og han tilføjer, at politiets efterforskning har kunnet påvise, at der forud for dødstidspunktet har været kontakt mellem afdøde og den nu anholdte mand. En kontakt, som politiet af hensynet til efterforskningen, ikke på nuværende tidspunkt kan uddybe.

”Men det er med baggrund i denne kontakt – og selvfølgelig de øvrige oplysninger, som vores efterforskning har tilvejebragt – at vi i dag fremstiller den anholdte mand i et grundlovsforhør med krav om fængsling,” fortæller vicepolitiinspektør Sune Myrup.

Den anholdte bliver fremstillet i dag kl. 11.00 ved et lukket grundlovsforhør, der foregår ved retten i Hjørring.

Imens forsætter Nordjyllands Politi sit efterforskningsarbejde i sagen, hvilket blandt andet indebærer yderligere afhøringer og forskellige undersøgelser, herunder tekniske – og af hensynet til det lukkede grundlovsforhør og det videre efterforskningsarbejde har politiet lige nu ingen yderligere informationer til offentligheden.

Mediernes kontaktperson:
• Sune Myrup, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 4030 9359.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.