Nordsjælland: Flere tilfælde af tyveri fra varebiler

17 okt 2020
indbrud-varebil

Tyveri fra varebil, Ølstykke

Klokken 07.17 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 07.00 var blevet stjålet værktøj for adskillige tusinde kroner fra en aflåst varebil, der havde holdt parkeret på Udlejrevej. Indstigningen var sket ved, at der var blevet lavet et hul i bagdøren over håndtaget på cirka 15 x 20 centimeter.

Tyveri fra varebil, Kvistgård

Klokken 07.25 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 21.30 og torsdag klokken 07.10 var blevet stjålet værktøj fra en aflåst varebil, der havde holdt parkeret i en privat indkørsel på Munkegårdsvej. På tidspunktet for anmeldelsen fremgik det ikke, hvordan tyvene var kommet ind i varebilen.

Tyveri fra varebil, Espergærde

Klokken 10.42 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 06.00 var blevet stjålet værktøj fra en aflåst varebil, der havde holdt parkeret på en p-plads for Hovgårdsparken. Indstigningen var sket ved, at en eller flere ukendte gerningspersoner havde boret et hul under låsen i skydedøren.

Tyveri fra varebil, Kokkedal

Klokken 11.48 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 14.00 og onsdag klokken 17.00 var blevet stjålet værktøj fra en aflåst varebil, der havde holdt parkeret på Hvedevænget. Indstigningen var sket ved, at en eller flere ukendte gerningspersoner havde lavet hul i sidedøren.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.