Nordsjællands Politi: “JEDI-ASPIRANT FIK SAT STOPPER FOR HALVSOVENDE NARKOBILIST”

12 jul 2020
starwars

JEDI-ASPIRANT FIK SAT STOPPER FOR HALVSOVENDE NARKOBILIST

En historie fra Nordsjællands Politi

Ewan McGregor in talks to reprise Obi-Wan Kenobi role for Disney+ ...Som en anden Obi Wan Kenobi træner vi til daglig et større antal unge og håbefulde mennesker i jedi-arbejdets ædle kunst. Ja, for på mange punkter kan vores arbejde vel godt sammenlignes med jediernes: vi arbejder for det gode og bliver alle trænet i tjenstvillighed, disciplin samt koncentration og arbejder ud fra et moralsk kodeks. I går konstaterede vi så, at Kraften var særlig stærk hos en af vores politistuderende, da han i sin fritid spottede en potentiel narkobilist nær Farum.

Vores helt eget svar på Luke Skywalker var nemlig torsdag aften ude og lufte sin X-Wing Starfighter, som dog var forklædt som en ganske almindelig personbil for ikke at tiltrække sig opmærksomhed fra Sith-ordenen. På sin aftentur bemærkede han en noget mærkværdig kørsel hos en forankørende bilist, og han besluttede sig derfor for at følge efter for at se, hvad bilens fører mon havde gang i – det kunne jo være en stormtrooper i forklædning!

Nyheder » 20-årig narkobilist anholdt i Nylars » Bornholm.nuDa bilisten blandt andet adskillige gange var ovre i modsatte vognbane med sin ligeledes forklædte TIE Fighter og ad flere omgange havde højre hjulsæt helt ude i rabatten, tænkte vores unge aspirant, at noget måtte være i gære – ja, vi sagde jo, at Kraften var stærk i ham her. Så han kørte en tur op på siden af den anden bil ved et rødt lys og kunne se, at den unge mand bag rattet havde svært ved at holde sig vågen. Med jedi-kraften nåede han derfor frem til, at der kunne være bevidsthedspåvirkende stoffer i spil, og det er en lovovertrædelse, hverken en jedi eller politimand kan lade gå upåtalt hen.

Ved sin side havde Luke selvfølgelig sin helt egen udgave af prinsesse Leia, og hun kaldte derfor straks op til oprørernes hovedkvarter, også kaldet vagtcentralen, og meldte ind, hvad de havde observeret, og hvor de og den halvsovende bilist befandt sig.

18-årig narkobilist standset på Skejbygårdsvej – Aarhus I DagKort efter parkerede bilisten, og straks fløj vores aspirant ud, henvendte sig til ham og fortalte ham, at et større opbud af oprørere i blå skjorter var på vej, idet han var mistænkt for at køre narkokørsel. Det kan ikke afvises, at det var med tankens kraft, men i hvert fald inddrog vores kære Luke Skywalker herefter nøglerne fra bilisten og holdt øje med ham, indtil vi landede vores Millennium Falcon på stedet.

Ved vores ankomst blev manden anholdt og sigtet for narkokørsel, og i hans TIE Fighter blev der da også fundet en pose med et hvidt pulver formentlig indeholdende euforiserende stoffer. Vi fragtede derfor den unge mand til hospitalet, så en blodprøve endeligt kan fastslå, om han kørte narkokørsel.

Det er ikke alle jedi-aspiranter, der ender med at kæmpe for det gode – se bare Darth Vader – men der er vist ingen tvivl om, at vi her har fat i en af de rigtig gode. Så husk, at vores jedi-kræfter også virker uden for arbejdstid, og lad bilen stå, hvis du er ude af stand til at køre bil.

Må Kraften være med dig og rigtig god weekend!

//Nordsjællands Politi

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.