Nordsjællands Politi søger vidner til knivstikkeri i Frederiksværk

11 aug 2020
røveri med kniv

Nordsjællands Politi søger vidner til knivstikkeri

I forbindelse med efterforskningen af et knivstikkeri i Frederiksværk vil Nordsjællands Politi gerne høre fra vidner til hændelsen.
Nordsjællands Politi beder vidner til et knivstikkeri, der skete den 3. juli klokken 17.51 på parkeringspladsen foran Nordcenteret i Nørregade i Frederiksværk, om at henvende sig.

Her blev en 24-årig mand ramt af et knivstik i ryggen i noget tumult mellem den 24-årige og nogle andre mænd, efter den 24-årige havde ramt en ukendt mand med sin bil, da den 24-årige svingede ind på parkeringspladsen ved Nordcenteret.

Den 24-årige kom til behandling på hospitalet og har ikke været i livsfare. Han har imidlertid heller ikke været så meddelsom, og derfor vil Nordsjællands Politi gerne høre fra vidner, som har oplysninger, der kan hjælpe politiet med at klarlægge, hvem gerningsmanden til knivstikkeriet er.

Nordsjællands Politi vil særligt gerne tale med en cirka 40-årig, lyshåret kvinde, der netop havde forladt Matas-forretningen og så knivstikkeriet finde sted. Politiet vil også gerne tale med den mand, som ydede førstehjælp til den 24-årige. Han beskrives som cirka 40 år, dansk af udseende med rødt, kraftigt hår. Han var iført korte bukser, bar briller og havde en rygsæk på ryggen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.