Nye anholdelser i sagen om overfald i Gundsømagle

24 sep 2020
anholdt-3-1

To unge mænd er onsdag eftermiddag blevet anholdt som mistænkte i overfaldet på en 31-årig mand, der afgik ved døden.

Midt- og Vestsjællands Politi har sent onsdag eftermiddag foretaget yderligere anholdelser i sagen om overfaldet på en 31-årig mand på Stoustrædet i Gundsømagle nord for Roskilde.

Overfaldet skete torsdag den 17. september 2020, hvorefter den 31-årige kl. 22.46 blev fundet stærkt kvæstet tæt på sin bopæl. Han afgik senere ved døden på grund af sine kvæstelser.

Den intensive efterforskning i sagen har ført politiet på sporet af to unge mænd, der begge blev anholdt sent i eftermiddag som mistænkte for at have en rolle i overfaldet på den 31-årige. De vil i løbet af onsdag aften blive afhørt til sagen og om deres roller i den forbindelse.

De to anholdte forbliver efter afhøringerne i politiets varetægt, idet de forventes fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde i løbet af torsdagen.

Opdatering:

Grundlovsforhør ved Retten i Roskilde kl. 13.00, hvor de to unge mænd bliver fremstillet med krav om varetægtsfængsling. Begæring om dørlukning fremsættes af anklagemyndigheden.

De to unge mænd, som blev fremstillet i grundlovsforhør blev i dag varetægtsfængslet til 15. oktober, som sigtet for drab i Gundsømagle den 17. september

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.