Øget patruljering ved Fløng Skole grundet mulig mistanke om seksuelle krænkelser

27 jun 2020
patrulje bil

Øget patruljering ved Fløng Skole

Københavns Vestegns Politi har stor opmærksom på området omring Fløng Skole – men har ikke modtaget anmeldelser om seksuelle krænkelser, som det har været beskrevet på de sociale medier.

Københavns Vestegns Politi har i en længere tid været i tæt kontakt med Fløng Skole i forbindelse med unge, der tager ophold på skolens område om aftenen og blandt andet drikker alkohol. Derfor har vi været en del i området den sidste tid og havde blandet patruljer på stedet både onsdag og torsdag aften.
København Vestegns Politi har ikke modtaget anmeldelser om seksuelt krænkende adfærd, som det er blevet beskrevet på blandt andet skolens AULA og de sociale medier. Det er dog vigtigt at understrege, at hvis der er unge, der har oplevet seksuelle krænkelser, så opfordrer vi til, at man kontakter politiet.

Tæt samarbejde med kommunen
Også i den kommende tid, vil der være en øget patruljering i området ved Fløng Skole, og vi er i et meget tæt samarbejde med Høje-Taastrup Kommune i denne sag.

Hvis du har oplevet seksuelle krænkelser eller kender til nogen der har, så kan du døgnet rundt kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.