Øl og slagsmål på Klostertorvet i Aarhus sender 48-årig mand i detentionen

18 jun 2020
øl slåskamp

Onsdag kl. 21.20 modtog Østjyllands Politi anmeldelse om et slagsmål på Klostertorvet i Aarhus. Da betjentene ankom til stedet, traf de en 43-årig mand og en 48-årig mand. Den 48-årige havde tydelige skader, blandt andet flere ødelagte tænder i overmunden. Han forklarede, at han var blevet nikket en skalle af den 43-årige mand, der stod tæt ved med armen i gips. Den 43-årige havde også tydelige skader, blandt andet i form af et friskt sår i panden.

Ifølge den 43-åriges forklaring havde de to drukket øl samme sted i løbet af dagen, og den 48-årige havde været irriterende det meste af dagen. På et tidspunkt var den 48-årige begyndt at svine den 43-årige til, og det var blevet til et slagsmål der endte med, at den 43-årige nikkede den 48-årige en skalle. Den 43-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvilket han erkendte før han blev bortvist fra stedet.

Den 48-årige blev ligeledes sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og efterfølgende taget med på stationen, da han fortsat virkede opfarende og ikke selv ville forlade området.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.