Opfølgning: Flere bordeller holdt åbent

15 jan 2021
Bordel

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 12.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 12.00 i Retten i Aarhus to thailandske kvinder på 28 og 34 år, der begge sigtes for ulovligt ophold i landet. Kvinderne har været tilbageholdt siden tirsdag, hvor de blev anholdt på et bordel i Aarhus (se nedenstående fra onsdagens døgnrapport).

Sagen har nu været forelagt Udlændingestyrelsen, der har besluttet, at kvinderne skal udvises af landet, og de fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, indtil udvisningen kan effektueres.

Fra onsdagens døgnrapport:

Efter et tip fra en borger kørte en patrulje tirsdag aften til en adresse på Skernvej i Aarhus C. Betjentene bankede på, og efter lidt tid åbnede en letpåklædt kvinde døren ind til kælderlejligheden. Inde på stedet var der yderligere en kvinde, mens en mandlig kunde forsøgte at flygte ud gennem vinduet. Han blev dog standset, da en betjent stod klar til at modtage ham udenfor.

Begge de antrufne kvinder viste sig at være thailandske statsborgere, der opholder sig ulovligt i landet. Den 34-årige kvinde, der havde en aftale med kunden, blev sigtet for ulovligt ophold, ulovligt arbejde og for at holde bordellet åbent. Hendes 28-årige veninde forklarede, at hun blot var på besøg, og hun blev sigtet for ulovligt ophold.

Begge kvinder bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om de kan udvises af Danmark.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.