Opmærksom hundelufter spotter travl indbrudstyv

08 jun 2020
indbrud-ung-mand

kl. 00.27 fik politiet en anmeldelse fra en opmærksom hundelufter, som havde bemærket en mistænkelig mand, som gik ud og ind ad indkørsler på Kastanievej i Lille-Skensved. Politiet fik et godt signalement på manden og sendte en patrulje til området.

Kl. 01.05 kom endnu en anmeldelse om, at en mand havde lusket rundt om et hus på Tulipanvænget i Lille-Skensved. Ud fra signalementet mistænkte politiet, at der var tale om samme mand. En patrulje blev sendt i retning af Tulipanvænget, hvor de kl. 01.30 traf en 18-årig mand fra lokalområdet, som passede på signalementet. Han blev visiteret, men politiet fandt ingen tyvekoster. Han blev afhørt til sagen, men politiet kunne på daværende tidspunkt ikke knytte ham til et indbrud.

Kort efter kom der endnu en anmeldelse fra området, hvor der kort forinden på Mosevej i Ejby var blevet begået et indbrud i en villa. Her havde gerningsmanden skaffet sig adgang via et åbentstående vindue, hvorefter han gik rundt i huset. Han blev her overrasket af husets beboere, som lå og sov. Gerningsmanden stak herefter af fra stedet uden at der umiddelbart blev stjålet noget. Politiet mistænkte den 18-årige for at stå bag indbruddet. Han blev derfor sigtet, anholdt og taget med til afhøring på politistationen. Politiet gennemgik sagerne, hvor den 18-årige var mistænkt. Det blev herefter besluttet, at der ikke var grundlag for at fremstille den 18-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.