Påvirket bilist stoppet for 11. gang

07 apr 2021
politi-nat

Bilist frakendt kørekort fik taget bilen – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 00.14 kørte en politipatrulje på Esbern Snaresvej i Kalundborg, hvor de ved en tankstation standsede en personbil i en rutinekontrol. Bag rattet sad en 40-årig mand, som politiet kendte særdeles godt i forvejen idet han havde hele 10 sager om kørsel i frakendelsestiden på samvittigheden.

Det var nu 11. gang han blev sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt retten til at køre bil i 10 år i en tidligere sag om bl.a. spirituskørsel i gentagelsestilfælde.

Ved dagens kontrol var han også påvirket af både spiritus og hash, så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve.

Han blev herefter løsladt, men bilen fik han ikke lov at beholde. Den beslaglagde politiet med henblik på konfiskation, som det er muligt ifølge færdselsloven ved gentagne kørsler i frakendelsestiden. Den 40-årige accepterede beslaglæggelsen.

Når politiet får resultatet af blodprøven, kan den 40-årige forvente at høre mere om sagens videre gang. Retten vil senere tage stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres i forbindelse med afgørelse af straffesagen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.