Påskefrokost i Roskilde ender i biltyveri: Tyven kører galt med både spiritus og narko i blodet

12 apr 2020
biltyveri

“kl. 19.39 kørte en personbil galt på Østre Ringvej, da bilen skred ud i et skarpt højresving lige efter afkørslen mod Store Valbyvej. Bilen fortsatte lige ud i svinget, kørte ud i græsrabatten og fortsatte ned af en græsskråning, hvor han ramte flere mindre træer. Føreren af bilen, som senere viste sig at være en 26-årig mand fra København, var slemt forslået og blev frigjort fra bilen. Han blev kørt til sygehuset til behandling for skader i hovedet, og han kunne ikke selv oplyse sin identitet. Politiet undersøgte bilen, som viste sig at være blevet stjålet på Frederiksborgvej i Roskilde kort før uheldet skete. En bilinspektør blev tilkaldt, for at undersøge uheldsstedet.

Mens politiet arbejdede på stedet kom en mand dertil, idet han savnede en ven, som var gået fra en påskefrokost i spirituspåvirket tilstand. Politiet fik klarlagt, at den savnede ven havde været fører af den stjålne bil, og fandt frem til hans identitet, en 26-årig mand fra København. Den 26-årige fik udtaget en blodprøve på sygehuset, som skal vise, om han var påvirket af narko og spiritus under kørslen. Han var desuden frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere sag om narkokørsel. Han er fortsat indlagt, og det har ikke været muligt at afhøre ham til sagen. Han meldes at være uden for livsfare.
På samme adresse på Frederiksborgvej, hvorfra bilen blev stjålet, havde der også været nogen inde i garagen, hvor flere biler var blevet gennemrodet, og en motorcykel var blevet væltet. Politiet mistænker den 26-årige for at stå bag dette i forbindelse med, at han stjal bilen. Politiet vil afhøre den mistænkte, når hans tilstand gør det muligt.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare




TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.