Pludselig og umotiveret vold mod gruppe af venner i Aarhus – Østjyllands Politi hører gerne fra vidner til episoden

15 jun 2020
knytnæve

Natten til søndag kl. 02.20 var tre venner på vej hjem fra byen, da de på hjørnet af Studsgade og Randersvej faldt i snak med to mænd, og stemningen var god. Kort efter kom to andre gående ovre fra 7-Eleven og hen til gruppen, der stod og talte sammen. De kendte tydeligvis de to mænd, som de tre venner var faldet i snak med.

Pludselig kom en mørk bil, muligvis en BMW, kørende op på siden af dem, og den ene af de tre venner, en 39-årig mand, blev ifølge anmeldelsen helt umotiveret slået i hovedet af én af de personer, de havde stået og talt med. Den 39-årige faldt ned på jorden, og da hans 34-årige kammerat bukkede sig ned for at hjælpe ham, blev han også slået i hovedet og faldt ned på jorden. Herefter hoppede alle fire mænd ind i den mørke bil, der hurtigt kørte fra stedet.

De tre venner kendte ikke nogen af mændene, som de beskriver som værende danske. De to mænd, de først faldt i snak med, var i midt 20’erne, ca. 170-180 cm høje og den ene havde fuldskæg. Manden der slog den 39-årige i hovedet var midt/slut 20’erne, ca. 190 cm høj, skaldet og havde langt skæg.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.