Politi og narkohunde finder både hash og våben hos 20-årig kvinde i Roskilde

05 jun 2020
narkohund i politibil

Kl. 07.40 bankede politiet på hos en 20-årig kvinde fra Roskilde med bopæl i den vestlige del af Roskilde by. Politiet aflagde hende et besøg med baggrund i en mistanke om, at hun var i besiddelse af euforiserende stoffer, hvorfor politiet havde medtaget narkohunde ved henvendelsen.

Ud over den 20-årige traf politiet også en 21-årig kvinde fra Roskilde på adressen, som politiet ransagede efter ulovlige effekter.

Ved ransagningen fandt politiet knap 0,5 gram hash hos den 21-årige kvinde, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 20-årige valgte i forbindelse med politiets undersøgelser selv at fremvise en pistol og noget løsskudsammunition, som var gemt i en skuffe. Hun blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen, idet hun ikke havde en våbentilladelse.

Pistolen blev hasteundersøgt af våbenkyndige hos National Kriminalteknisk Center, som vurderede, at der var tale om et ægte og funktionsdygtigt våben. Den 20-årige blev derfor senere torsdag fremstillet i grundlovsforhør som sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om ulovlig besiddelse af skydevåben.

I grundlovsforhøret, der blev afholdt for lukkede døre, bestemte dommeren, at den 20-årige skulle varetægtsfængsles foreløbigt frem til den 2. juli 2020. Den 21-årige blev ikke anholdt, men vil høre nærmere fra politiet, når hendes sag skal afgøres.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.