Politiet efterlyser fortsat Mohamed Ayoub for knivoverfald på mor og datter

04 okt 2020
eFTERLYST-PERSON-5

Københavns Vestegns Politi fotoefterlyser den 35-årige Mohamed Ayoub, som sættes i forbindelse med et umotiveret knivoverfald på en mor og hendes datter i Ballerup i dag. Politiet vurderer ham som psykisk ustabil og fraråder, man selv kontakter ham.

Mohamed Ayoub beskrives som en ret lille tyndhåret/skaldet mand med kort fuldskæg – og han halter. 

Han er 35-år, af marokkansk oprindelse, ca. 170 cm og spinkel af bygning. Han er ret tyndhåret/skaldet – og ved overfaldet haltede han bemærkelsesværdigt på det ene ben, havde kort fuldskæg, iført mørkt tøj og virkede usoigneret.

Han mistænkes for grov vold ved at have stukket en 42-årig mor og hendes 11-årige datter med en kniv på Kornvænget lørdag formiddag ca. kl. 10.30, hvorefter han stak af og smed kniven fra sig undervejs.

Moren fik et stik og datteren et mere overfladisk snit. Begge er behandlet på sygehus, hvor moren fortsat er indlagt. Datteren er udskrevet.  

Københavns Vestegns Politi har efterforsket overfaldet intenst og eftersøgt den mistænkte hele lørdag – dog uden at få ham lokaliseret og anholdt, men eftersøgningen fortsætter:

”Nu går vi ud og efterlyser ham via medierne og beder offentligheden være opmærksom på ham. Overfaldet virker umotiveret, vi vurderer ham som psykisk ustabil og fraråder, man selv kontakter ham – man skal kontakte nærmeste politi. Vi opfordrer også Mohamed til selv at henvende sig til politiet,” siger politiinspektør Flemming Madsen, Københavns Vestegns Politi. 

Spotter nogen ham i øjeblikket, skal man ringe 1-1-2.

Har nogen set ham tidligere eller iøvrigt har oplysninger om ham eller hans færden, skal man ringe til Københavns Vestegns Politi via 114.

Københavns Vestegns Politi kommenterer ikke efterforskningen yderligere på nuværende tidspunkt.

OPDATERET:

I nat fotoefterlyste vi en 35-årig mand, som vi satte i forbindelse med et knivoverfald på Kornvænget I Ballerup lørdag formiddag. Han er anholdt søndag morgen på udramatisk vis og ventes fremstillet i grundlovsforhør mandag.

(Foto af Mohamed Ayoub)
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.