Politiet efterlyser gerningsmand til serieindbrud i biler: Kan du genkende denne gerningsmand?

16 jun 2020
bil-indbrud

Mandag morgen vågnede flere bilejere i området omkring Dalstrøget i Borup op til en bil, der var tømt af en indbrudstyv. I alt var 5 biler blevet udsat for indbrud.

Nu efterlyser politiet personer, der kan have kendskab til den person, der er fanget på overvågningsbilleder i området.

”En borger har givet os billeder fra overvågningen i carporten, hvor en person iklædt noget lidt særpræget tøj lusker rundt med lommelygte og fumler ved bildøren. Flere biler på vejen var tømt for værdier og gennemrodet, hvorfor vi mistænker personen på overvågningen for at være gerningsmanden,” siger politikommissær Pia Fenger, der er efterforskningsleder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Omkring kl. 02.45 blev personen fanget på overvågning i Borup i Køge Kommune, og da naboerne morgenen efter kunne konstatere en række indbrud i bilerne, fandt borgeren videoovervågningsbillederne frem for at se, om der kunne være noget mistænkeligt på billederne.

”Vi er rigtig glade for, at ejeren af videoovervågningen tog kontakt til os og gav os billederne. Det er et fremragende spor for os, så vi forhåbentlig kan få opklaret sagerne – også selvom ansigtet på billederne desværre er lidt sløret. Vi håber dog, at nogle af de lokale kan genkende tøjet eller muligvis den medbragte taske, så vi kan komme gerningsmanden lidt nærmere,” siger politikommissær Pia Fenger.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra borgere, der har kendskab til identiteten på personen på billederne, eller som i øvrigt har tips omkring serieindbruddene i bilerne i Borup. Kontakt politiet på 46351448 eller 114.

 

Overvågningsbillede af mistænkt

Overvågningsbillede af mistænkt

Overvågningsbillede af mistænkt

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.