Politiet har identificeret to drenge, mistænkt for at have udsat en 11-årig dreng for vold, mens de filmede overfaldet

14 maj 2020
skater

Københavns Vestegns Politi har identificeret to drenge, som mistænktes for at have udsat en 11-årig dreng fra Skovlunde for vold, mens de filmede overfaldet.

De to drenge, der nu bliver afhørt af politiet, er henholdsvis 12 og 13 år. I forbindelse med sagen er de sociale myndigheder inddraget og sagen vil snarest blive indstillet til Ungekriminalitetsnævnet.
”Jeg er rigtig glad for, at vi med hjælp fra offentligheden, har fundet frem til de to mistænkte. Jeg håber, at denne sag understreger for alle, at et sådan forhold både er groft og noget der bliver taget ganske alvorligt, siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn.

 

Identificeret efter tip

De to drenge mistænkes for at have udsat en 11-årig dreng for vold på en skaterbane i Skovlunde den 23. marts. De er samtidig mistænkt for at have filmet overfaldet og delt optagelserne på de sociale medier
”Er gøre noget sådan er strafbart. Og når de mistænkte, som i denne sag, er under den kriminelle lavalder, så får det følger – både hos os, hos de sociale myndigheder og i Ungekriminalitetsnævnet, understreger Thomas Mejborn.

De to mistænkte blev identificeret efter tip fra offentligheden.

 

 

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.