POLITIET: HOLD SANKT HANS AFTEN MED MÅDE

23 jun 2020
sanks hans

HOLD SANKT HANS AFTEN MED MÅDE

Når vi sender heksen til Bloksbjerg, skal vi helst ikke sende fornuften og de gode måder at omgås hinanden på samme vej. Normalt skulle tusindvis af danskere samles og bålhygge tirsdag den 23. juni 2020 for at fejre Sankt Hans aften. Men omstændighederne er desværre ikke normale på grund af Corona/Covid-19 situationen, og det er fortsat vigtigt, at vi alle overholder gældende coronaregler for at undgå smittespredning.

Vi opfordrer ikke til at aflyse Sankt Hans aften, men vi opfordrer arrangører og deltagere i et Sankt Hans arrangement til at gøre det med måde og omtanke.

De nuværende coronaregler betyder, at det er forbudt at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor der er flere end 50 personer til stede samtidig, men man må samles op til 500 personer, hvis den væsentlig overvejende del sidder ned.

For at være på den sikre side, så opfordrer vi til, at Sankt Hans-arrangementer rundt omkring i hele landet bliver med under 50 personer samlet – og at man også læser de mange gode råd www.brandfare.dk, så der også er styr på bålet.

Lad os alle hjælpe hinanden med ikke at mødes for mange eller stå for tæt på hinanden, så Sankt Hans aften bliver en god oplevelse for alle og coronavirusset ikke spreder sig igen.

Kilde:Politi
Kategori:

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.