Politiet undersøger dødsbrand i Silkeborg – En 29-årig kvinde mistede i morges livet, da der opstod brand i hendes lejlighed

27 apr 2020
ild (1)

“Det var en 29-årig kvinde, der i morges mistede livet, da der opstod brand i hendes lejlighed på Vestergade i Silkeborg. Politiet skrev i første omgang, at kvinden var 30 år, men der er altså tale om en kvinde på 29 år.

Kriminalteknikere og efterforskere fra Midt- og Vestjyllands Politi er lige nu i gang med at undersøge omstændighederne omkring en brand, der mandag morgen opstod i en lejlighed i Silkeborg, hvor en 29-årig kvinde mistede livet.

Klokken 7.03 kom meldingen om, at der var brand i et lejlighedskompleks, Vestergade 51B i Silkeborg. Da brandfolkene kort efter nåede frem, fandt de i lejligheden, hvor det brændte, en 29-årig kvinde. Hendes liv stod ikke til at redde. Der er tale om lejlighedens kvindelige beboer.

Klokken 7.45 var brandfolkene færdige på stedet. Fem personer var kortvarigt evakueret i forbindelse med branden, men er nu alle tilbage i deres lejligheder. Den afdøde kvindes pårørende ér underrettet.

Politiet efterforsker alle brande, der har dødelig udgang, som mistænkelige. Derfor vil politiet gerne høre fra offentligheden, hvis nogen har bemærket noget i forbindelse med branden. Kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.