Politihunds næse gav pote – røver fanget

09 okt 2020
politihund

Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi via Facebook:

Forleden dag var et supermarked på Bryggervangen i Vordingborg udsat for et røveri, da en mand kom ind i forretningen og truede personalet til at udlevere penge. Herefter forsvandt røveren til fods.

Alarmen blev slået, og kort efter var vi med flere politipatruljer i området. Her fik en af patruljerne øje på en mand, der svarede til det signalement, vi havde af røveren. I første omgang løb manden væk, men vores patruljer fik indkredset området, hvor han formentlig befandt sig.

Nu blev et par politihunde blev sat på sagen – Geo og Viggo. De ca. 200 millioner lugtceller, som hundene hver især er udstyret med, blev sat i sving (til sammenligning har os mennesker kun ca. 5-6 millioner lugtceller at gøre godt med).

Viggo fik til opgave at finde alle de ting, som gerningsmanden havde smidt fra sig under flugten. Og imens sniffede Geo (billedet) sig frem til røverens gemmested.

Der gik ikke længe før politihunden gav hals. Han havde fundet frem til et sivområde, hvor røveren lå og gemte sig. Det var en 20-årig mand fra byen, som blev hevet op af det lave vand og taget med på politistationen.

Ved den efterfølgende afhøring blev han også sigtet for røveriet mod Aldi på Prins Jørgens Allé i ugen før.

Tilmeld
Giv besked om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedback
Se alle kommentare
Poul Vangsøe Thomassen

Super hund

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.