Politiskolens ansøgningsfrist er på mandag

10 okt 2020
politiskolen

?? Ansøgningsfristen lurer lige om hjørnet, men lad være med at trække den til sidste øjeblik. Det må du selvfølgelig godt, men det kan betyde, at vi ikke kan nå at indkalde dig til optagelsesprøver.

Når vi screener din ansøgning, kan vi bede dig om at indhente yderligere dokumentation fx journaler og lægelig dokumentation om dit helbred. Det kan også være, at din ansøgning er mangelfuld, hvis du fx ikke har udfyldt og underskrevet samtykkeerklæringen korrekt. I begge tilfælde ringer vi selvfølgelig til dig og oplyser dig om, hvad du skal uploade, men vi kan ikke træffe afgørelse om, hvorvidt du kan indkaldes til optagelsesprøver, før vi har alle dokumenterne.

Hvis du sender din ansøgning i god tid, har du med andre ord bedre tid til at indhente den dokumentation, der eventuelt skulle mangle eller suppleres med, så vi kan træffe en afgørelse – og forhåbentlig indkalde dig til optagelsesprøver.

?✉️ Alternativt kan du også sikre dig, at din ansøgning sidder lige i skabet første gang. Her finder du alt den information, som du skal bruge til din ansøgning: https://politi.dk/politiskolen/ansoegning-og-optagelsesforloeb/saadan-ansoeger-du

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.