Problemer med unge ballademagere får politiet til at øge aktiviteter og tilstedeværelse i Herlev

24 jul 2020
mobile politistation

På talefod med ordensmagten – GladsaxebladetDU KAN SE OS MEGET I HERLEV FOR TIDEN

I de seneste uger har vi været endnu mere til stede i Herlev end vanligt – især om aftenen, og det kommer til at fortsætte i foreløbig nogle uger mere:

”Det skal være trygt og godt at bo, leve og færdes i Herlev, og derfor kører vi aktuelt en prioriteret og synlig indsats hen over sommeren,” siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn, leder i lokalpolitiet.

Årsagen er en gruppe unge mænd, som kører bilræs, begår kriminalitet, hænger ud, støjer og skaber utryghed for borgere og butikker særligt i området ved Bangs Torv.

Nu arbejder politi, kommune og forretningsdrivende sammen om flere tiltag – og udover mere synligt og civilt politi, gadeplansmedarbejdere, vagter fra kommunen, fartbump og betonklodser, kommer der nu overvågning i området.

Politiet griber løbende ind over for kriminalitet, giver påbud mod at være på stedet og vil udstede forbud mod at opholde sig i området, når det er muligt. Og vi hjælper altid gerne den, der ønsker at ændre retning i livet.

Har du information eller gjort observationer, så henvend dig gerne til vores lokalbetjente i området. Du kan også altid ringe til os på telefon 4386 1448.

//Københavns Vestegns Politi

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.