Provokerende ung lømmel laver graffitihærværk i elevator og kaster coladåse efter 9-årig

02 jul 2020
graffiti

Graffitihærværk i elevator – Ølby Station, Ølby Center – Køge

Kl. 16.40 anmeldte en 54-årig kvinde fra Solrød, at hun kort forinden ville benytte elevatoren på Ølby Station sammen med sin 9-årige søn, for at komme op på perronen. Elevatoren kom dog ikke ned, men anmelderen så at nogle drenge havde blokeret for døren på elevatoren, så den ikke kørte ned. Kvinden og hendes søn gik derfor op på perronen via trappen og så her, at en ung mand havde blokeret døren med en foldecykel. Kvinden til at påtale dette, og drengen cyklede på foldecyklen ned i den anden ende af perronen, hvor gruppen af unge opholdt sig. Elevatoren havde været udsat for graffiti, hvor der stod skrevet ”KMP ORALE 4660” med frisk hvid maling. Drengen cyklede kort efter forbi igen, hvor han kastede en coladåse i retning af mor og søn. Noget cola røg ud af dåsen og ramte sønnen. Kort efter kom toget, hvor kvinden og hendes søn steg på og kontaktede politiet.

Den unge mand beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 11-14 år, 165-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: maskerede sig med sin træningsjakke op over næse, Talte: Dansk, Iført: blå/sort træningsjakke med lynlås foran, Medbragte: foldecykel, sort

En patrulje blev sendt til Ølby Station, hvor de kørte en tur i området uden at finde frem til gruppen af drenge. Politiet foretog en undersøgelse af elevatoren og underrettede DSB om hærværket. Sagen efterforskes for at finde frem til den mistænkte gerningsmand til hærværket. Politiet har i den forbindelse indhentet overvågningsvideoen fra stationen. Vidner som har oplysninger omkring den beskrevne unge mand eller gruppen af drenge, som befandt sig på Ølby Station onsdag eftermiddag omkring kl. 16.30 bedes kontakte politiet. Borgere som bemærker graffiti med teksten: ”KMP ORALE 4660”, som er skrevet andre steder i Ølby og omegn, bedes ligeledes informere politiet på tlf. 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.