Randers: Kvinde standset af falske betjente – 3 unge mænd udgav sig for politipatrulje i sort Seat og er nu efterlyst

10 maj 2020
politiskilt

“En 28-årig kvinde blev søndag morgen standset af tre mænd, der udgav sig for at være fra politiet. Kvinden kom kørende på Gl. Århusvej i Randers kort før kl. 09.49. En bagvedkørende sort Seat tændte et udrykningsblink i forruden, og kvinden holdt derfor ind til siden og standsede.

Kvinden fortæller, at de tre personer i bilen rettede henvendelse til hende, sagde hun kørte for stærkt og bad om et kørekort. Kvinden var skeptisk og bad derfor mændene om at se politi-ID. Det gjorde øjensynligt mændene vrede, og tonen blev nu ubehagelig. Mændene truede kvinden med, at hun ville ryge ind i deres bil, hvis hun ikke viste kørekort, men de endte dog med at køre fra stedet i retning mod Aarhus.

Køretøjet beskrives som en ældre, sort Seat af ukendt model med en rød skærmkant ved venstre forhjul og uden nummerplader på. De tre mænd var ca. 22-25 år, to af dansk udseende og én af udenlandsk udseende. Østjyllands Politi hører gerne fra folk, der kan have oplysninger om mændene eller bilen på tlf. 114.

Hvis du er i tvivl om, om en person rettelig er fra politiet, kan du altid bede om at få vist politi-ID. Bliver du udsat for en falsk betjent, skal du altid ringe til politiet med det samme.”

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.