Ransagning i Aalborg Øst – tre sigtet for en række indbrudstyverier i private hjem

07 aug 2020
kvinde anholdt

Ransagning i Rørdal – tre sigtet for indbrudstyveri

Nordjyllands Politi har den 6. august 2020 foretaget en ransagning i Rørdal, Aalborg Øst. I den forbindelse blev tre personer sigtet for indbrudstyveri – de to fremstilles fredag i grundlovsforhør.
Torsdag den 6. august 2020 har efterforskere og teknikere fra Nordjyllands Politi været talstærkt tilstede i Rørdal, Aalborg Øst, i forbindelse med en ransagningsaktion.

Aktionen er én af flere, som relaterer sig til længere tids indbrudsefterforskning, fortæller politikommissær Mikkel Brügmann:

”Vi har efterforsket en række indbrud i private hjem, som er sket i Aalborg og oplandsbyerne, og hvor det også har vist sig, at beboerne i flere tilfælde har været hjemme på gerningstidspunktet,” siger Mikkel Brügmann, som leder efterforskningen i sagerne.

Tre anholdt og sigtet for indbrudstyveri
Politikommissæren oplyser, at man i forbindelse med dagens ransagning har foretaget flere anholdelser.

”Vi har anholdt en kvinde på 44 år og to mænd på henholdsvis 34 og 54 år, som vi mistænker for at stå bag de nævnte indbrud,” bekræfter Mikkel Brügmann, der er tilfreds med aktionens resultater:

”Vi har haft en vellykket aktion, og det er tilfredsstillende, at vi har kunnet skride til anholdelse og på den måde forhindret gerningsmændene i at begå flere indbrud,” siger Mikkel Brügmann og understreger sagernes alvor:

”– Ud over at det generelt er hårdt for de borgere, det går ud over, når der bliver begået et indbrud, så er det klart, at det er ekstra utrygt for dem, der er hjemme under indbruddet – også selvom de ikke har opdaget det i første omgang.”

De to sigtede mænd fremstilles i grundlovsforhør i morgen fredag den 7. august 2020.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.