Rapkæftet 24-årig blev anholdt, stak af, blev fanget igen og fik endnu en sigtelse – samt overnatning i arresten

18 maj 2020
på detention

Natten til mandag kl. 01.06 blev en patrulje på Randersvej i Aarhus N opmærksom på en bil med fem personer i. Patruljen bad føreren af bilen standse, så betjentene kunne foretage en rutinekontrol af bil og fører. Da patruljen tog kontakt til føreren, blev der skruet højt op for musikken og de fem personer i bilen begyndte at råbe og filme betjentene, der flere gange forgæves bad dem om at dæmpe sig.

Den mest toneangivende, en 24-årig mand, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, og betjentene ønskede derfor at visitere ham. Under visitationen råbte manden flere gange af betjentene, der forgæves bad ham dæmpe sig. Da han fortsatte med at råbe betjentene ind i hovedet, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Kort efter lykkedes den 24-årige mand at stikke af fra betjentene, der dog hurtigt fik indhentet ham, hvorefter han fik endnu en sigtelse for at flygte som anholdt. Han blev kørt til politigården i Aarhus, hvor han fik lov til at tilbringe resten af natten.

 

 

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.