Roskilde: Unge skoleelever med engangsgrill på skolens tag forårsager ildebrand – tre drenge er efterlyst

05 jun 2020
engangsgrill

Kl. 17.34 alarmerede en opmærksom, 45-årig kvinde fra Roskilde brandvæsnet, idet hun i forbindelse med ærinde på Sct. Jørgens skole så, at der kom røg fra skolens tag. Hun havde ikke set noget personer på taget, men brandvæsnet og politiet kunne efterfølgende konstatere, at der var røg og mindre flammer fra et brændt hul i tagpappet og isoleringen på omtrent en kvadratmeter. Branden blev hurtigt slukket, og på taget ved brandskaden fandt politiet en efterladt engangsgrill samt andet brændbart materiale.

Et vidne oplyste, at en dreng / ung mand var set på taget kort før brandens opståen, men han var forsvundet i ukendt retning. En hundepatrulje undersøgte området for eventuelle spor, der kunne føre frem til den eller de personer, der måtte have opholdt sig på taget. Ifølge videoovervågning kunne tre unge mænd være interessante for politiet at tale med.

Der er tale om:

A: mand, dansk af udseende, 7.-9. klasse, lav af højde, lys i huden, mellemblond hår, ca. 3-4 cm langt hår, sort sommerjakke og sorte bukser;

B: mand, dansk af udseende, lyst hår, sort trøje og sorte shorts, og

C: mand, dansk af udseende, lyst hår, grå hættetrøje og sorte shorts. Ingen personer kom til skade ved branden, som nu efterforskes nærmere af politiet.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket nogen på skolens tag forud for anmeldelsen af branden kl. 17.34, eller som kan give oplysninger om de tre mistænkte personer. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.