Rutinekontrol afslørede narkobilist i besiddelse af narko og slagvåben

07 okt 2020
politibil (1)

Narkokørsel, narko og slagvåben – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 01.25 standsede en politipatrulje en personbil, som kørte ad Ringstedgade i sydgående retning for at lave en rutinekontrol.

Bilen blev standset ved en tanstation, hvor føreren af bilen, en 35-årig mand fra København, viste sig at være påvirket af narko og spiritus. Han blev derfor anholdt og sigtet, da han skulle med politiet for at få taget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Den 35-åriges promille var så høj, at politiet inddrog hans førerret midlertidigt, indtil blodprøven er blevet analyseret, og sagen kan afgøres.

Med som passager i bilen var en 41-årig mand fra København. Han blandede sig i politiets arbejde, og blev ved med at råbe højt trods flere advarsler. Han blev derfor sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen ved i spirituspåvirket tilstand at have en adfærd, der var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Han blev visiteret og fundet i besiddelse af et slagvåben i form af en hård kugle i en strømpe, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Derudover fandt betjentene en hashjoint i hans jakke. Den 41-årige blev derfor sigtet for narko og våbenbesiddelse.

Politiet mistænkte at den 41-årige kunne opbevare narko på sin opholdsadresse i et kolonihavehus i Roskilde. Politiet ransagede kolonihavehuset under overværelse af den 41-årige. Her blev fundet 1,89 gram kokain, 1,01 gram skunk, 0,10 gram amfetamin, 14 viagrapiller og 3 morfinpiller, som den 41-årige ikke havde en recept på.

Han blev derfor sigtet for de nye fund af narko og overtrædelse af lægemiddelloven.

De ulovlige genstande blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Herefter blev den 41-årige løsladt, men vil høre mere fra politiet i sine sager.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.