Serie af indbrud i biler parkeret i Hornslet

19 sep 2020
bil-indbrud (1)

Flere indbrud i biler i Hornslet

Østjyllands Politi modtog i løbet af torsdag flere anmeldelser fra borgere, der havde haft ubudne gæster i deres biler, mens de har holdt parkeret i Hornslet.

Den første anmeldelse kom kl. 07.22, hvor en 34-årig kvinde oplyste, at der havde været indbrud i begge familiens biler, der havde holdt parkeret på Baastrup Thomsens Vej i Hornslet i tidsrummet mellem onsdag kl. 22 og torsdag kl. 06.30. I begge biler var en eller flere ruder blevet knust, og der var stjålet tasker med computere.

Næste anmeldelse kom kl. 7.30, hvor en 27-årig mand oplyste, at han havde fået knust en rude i sin bil, mens den havde holdt parkeret på J.C. Danielsens Vej i Hornslet mellem onsdag kl. 21.30 og torsdag kl. 07.15. Her var der dog umiddelbart kun rodet rundt i bilen, men ikke stjålet noget.

Næste anmeldelse kom kl. 08.23, hvor en 35-årig kvinde oplyste, at der var stjålet to computere fra baggagerummet på hendes bil, der holdt parkeret på Søbakken i Hornslet i tidsummet mellem onsdag kl. 16.00 og torsdag kl. 07.00. Der var ikke umiddelbart nogen tegn på, hvordan tyven var kommet ind i baggagerummet.Næste anmeldelse kom kl. 08.56, hvor en 52-årig mand oplyste, at nogen havde brudt døren i hans bil op og stjålet en taske med en computer. Bilen havde holdt parkeret på Aksel Sørensens Vej i Hornslet torsdag i tidsrummet mellem kl. 02.50 og kl. 03.00 – han var helt sikker på tidspunktet, idet han havde videoovervågning er gerningsmændene.

Næste anmeldelse kom kl. 19.40, hvor en 39-årig kvinde oplyste, at hun om morgenen var kommet ud til en åben bildør. Kvinden vidste ikke, hvordan døren var blevet åbnet, og der var umiddelbart heller ikke stjålet noget fra bilen, der havde holdt parkeret på Aksel Sørensens Vej i Hornslet i tidsrummet mellem onsdag kl. 18.30 og torsdag kl. 07.30.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man altid tømmer bilen, når man forlader den. Man bør aldrig have værdigenstande såsom tasker, telefoner eller lignende liggende synligt fremme i bilen, men i stedet tage det med sig.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set en eller flere personer i nærheden af den ovennævnte veje – særligt omkring kl. 03.00, hvor de er blevet set på videoovervågning. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.