Sjælland: Tricktyve på spil igen

05 sep 2020
tricktyv-2

Tricktyv på spil i Hellerup

En tricktyv var torsdag eftermiddag på spil på Strandvejen. Her blev en 17-årig ung kvinde kontaktet af en mand, der stillede hende et spørgsmål på et sprog, som hun ikke forstod og viste hende noget fra DSB. Da manden var gået igen, opdagede kvinden, at hendes mobiltelefon, som havde ligget ved siden af hende på en bænk, var stjålet.

Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 30-32 år, 170 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår. Han var iført mørkerød trøje, blå bukser og blå ansigtsmaske.

Tricktyv stjal mobiltelefon i Brøndby Strand

Om eftermiddagen torsdag den 3. september fik en kvinde frastjålet sin mobiltelefon af en tricktyv, mens hun blev klippet hos en frisør på Gammel Køge Landevej nær Brøndby Allé.

En mand henvendte sig i salonen, bad om en stykke papir og opførte sig mistænkeligt – også ved den kvindens taske. Da han var gået, var telefonen væk.

Tricktyven beskrives som en mand med østeuropæisk udseende med brun hudfarve, 20-25 år, 170-175 cm, spinkel af bygning, sort kort hår. Han havde markerede ansigtstræk, en spids næse og talte et ukendt sprog. Et særligt kendetegn var en fingerring med en rød sten, der lyste lidt op.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.