Sønnen skyldte penge: Forældre vækket og truet med pistollignende genstand

15 maj 2020
truet med piatol

Torsdag kl. 18.45 kørte en patrulje fra Østjyllands Politi til en adresse tæt på Fårup efter anmeldelse om, at en 20-årig mand havde truet et ægtepar med en pistol. Flere patruljer kørte hurtigt til stedet, hvor de traf den noget rystede 50-årige kvinde og 51-årige mand.

Ægteparret fortalte, at de fredag havde ligget og sovet, da de pludselig blev vækket ved at det bankede hårdt på køkkenvinduet. Da de stod op og gik ud til døren, mødte de tre mænd i indkørslen. Mændene krævede at få udleveret nogle penge, som deres søn efter sigende skyldte dem. Da kvinden forklarede, at sønnen ikke boede der, var de tre mænd kørt.

Torsdag aften henvendte de tre personer så sig igen på adressen. Den 20-årige mand krævede at få nogle kontanter og blev tiltagende truende. Han skød brystet frem og gik helt tæt på ægteparret, hvor han fra bukselinningen viste en pistollignende genstand og sagde, at han ikke var bange for at bruge den. De tre mænd forlod kort efter adressen, hvorefter kvinden alarmerede politiet.

Senere på aftenen lykkedes det politiets efterforskning at finde frem til den 20-årige, som blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.