Spiritus- og narkopåvirket bilist flygter fra politiet, indhentes og går derefter amok på politiet

27 maj 2020
Narkopåvirket bilist
Kl. 03.37 ville politiet standse og kontrollere en bilist, der kørte ad Kikhøjparken mod syd.
Bilisten fortsatte dog sin kørsel, indtil han nåede frem til en fartdæmpende foranstaltning med to stolper med kæde imellem. Bilisten standsede indledningsvist, men fortsatte videre, så han mistede kontrollen over bilen, som standsede i en have.
Politiet kunne efter en kort løbetur anholde en uskadt, 29-årig mand fra Lejre, der var påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, og som satte sig til modværge ved anholdelsen, så politiet måtte bruge peberspray. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og skulle transporteres til politistationen i Roskilde for udtagelse af en blodprøve.
Undervejs gik den anholdte amok og blev udadreagerende, så han knuste en rude i patruljebilen. Endvidere sparkede han også ud efter en politibetjent. Patruljen måtte tilkalde ekstra assistance til håndtering af den anholdte, der til sidst kom til politistationen, hvor blodprøven blev udtaget med den fornødne magt, fordi han modsatte sig dette.
Den anholdte blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet foreløbig til den 2. juni 2020, idet han tidligere var straffet for noget tilsvarende.
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.