Spirituspåvirket og uligevægtig mand sætter ild til sit eget rækkehus i Roskilde

05 jun 2020
arson

Torsdag kl. 20.02 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i et rækkehus, efter at naboer havde set røg sive ud fra et vindue på førstesalen. Beboeren – en 68-årig mand – havde de truffet ude på gaden, så der var ikke nogen personer i fare inde i rækkehuset.

Politiet traf ved det brændende rækkehus beboeren, som ud over at være i besiddelse af en flaske spiritus blev skønnet kraftigt påvirket af alkohol og mentalt uligevægtig. Han oplyste at have sat ild til sin bolig, hvorfor han straks blev anholdt og sigtet for brandstiftelse.

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden i rækkehuset, hvor politiet ved den efterfølgende undersøgelse fandt spor efter brandbare væsker. Det bestyrkede den 68-åriges egne oplysninger om årsagen til brandens opståen. Skaderne efter branden begrænsede til sig til den 68-åriges bolig, men der skulle dog luftes ud for lidt røg hos naboerne.

Den anholdte blev medtaget til politistationen til afrusning, inden han fredag skal afhøres til sagen før fremstilling i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med påstand om varetægtsfængsling.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.