Spritbilist anholdt – to gange

12 jun 2021
spritkørsel

Spirituskørsel – bil beslaglagt – Kaserne Alle, Ringsted

Kl. 17.49 fik politiet en anmeldelse om, at en mandlig kunde i et supermarked var tydeligt påvirket af spiritus. Efterfølgende var manden kørt fra stedet i en personbil formentlig uden nummerplader ad Kaserne Alle mod øst. En patrulje fandt hurtigt frem til bilen, der blev standset på Køgevej i Ringsted.

Føreren var en 31-årig mand fra Hedehusene, som var tydeligt påvirket af spiritus, hvilket blev bekræftet ved den gennemførte alkometertest.

Den 31-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Da politiet med baggrund i den foretagne alkometertest fik en formodning om, at analysen af den udtagne blodprøve vil vise en alkoholkoncentration i mandens blod på over 2,00 promille, beslaglagde politiet hans uindregistrerede personbil med henblik på senere konfiskation jf. de seneste vedtagne regler i forbindelse med sager om såkaldt ”vanvidskørsel”.

Den 31-årige blev igen kl. 20.19 frihedsberøvet på Stenbjergvej, Køge, idet han efter blodprøveudtagningen på Køge sygehus var blevet løsladt ved sygehuset kl. 19.00.

I den mellemliggende tid havde forårsaget uro i området og blandt løbet rundt midt på Stensbjergvej, så politiet vurderede, at han skulle frihedsberøves til afrusning i detentionen, inden han kom galt af sted i trafikken. Han blev løsladt i nat og kan nu afvente analyseresultatet af den udtagne blodprøve efter spirituskørslen.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.