Stikvåben, slagvåben og narkotika beslaglagt i visitationszone i Aarhus V

07 okt 2020
visitationszone-aarhus

Østjyllands Politi har foretaget 56 visitationer og ransaget 11 biler i den visitationszone, som sidste uge blev oprettet i det vestlige Aarhus på baggrund af flere episoder under en verserende bandekonflikt.

Indtil videre har politiet beslaglagt tre stikvåben, to slagvåben, en mindre mængde narkotika og nogle kontanter i forbindelse med indsatsen mod bandemiljøet i området. 

Østjyllands Politi har ud over en visitationszone også oprettet en skærpet strafzone i samme område, hvilket betyder at straffen kan blive forhøjet ved visse former for kriminalitet begået inden for zonen. 

”Vi har været meget synlige i området, og vi har foretaget en del visitationer og ransagninger. Siden vi indførte zonerne, har der været relativt roligt i området, men vi er meget bevidste om, at det kan ændre sig, og derfor fastholder vi vores pres på bandemiljøet, ” siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen. 

Også indsats uden for zonerne

Både visitations- og strafskærpelseszone varer foreløbigt frem til og med den 21. oktober, men perioden kan forlænges, hvis der er behov og grundlag for det. 

”Der er fortsat en bandekonflikt, og lige nu vurderer vi, at visitationszone og skærpet strafzone er nyttige værktøjer til at få bragt ro og tryghed for beboerne i området. Men vores indsats mod bandemiljøet foregår også uden for zonerne, og uanset hvor de kriminelle befinder sig, så følger vi dem tæt, ” siger Klaus Arboe Rasmussen. 

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.