Stjålet autocamper triller gennem lyskryds inden den ender på cykelsti og fortov

29 jun 2020
autocamper

Søndag kl. 23.45 blev en patrulje på H.C. Andersens Boulevard i Åbyhøj opmærksom på en autocamper, der kørte med forkert lygteføring. Patruljen lyste mod autocamperen og føreren, hvorefter de vendte rundt og kørte efter autocamperen, hvor førerdøren nu stod åben, mens den trillede langsomt frem gennem krydset Søren Frichs Vej/Viby Ringvej, inden den endte på cykelstien og fortovet.

Da betjentene gik hen for at tale med føreren, var han forsvundet, og de kunne se, at der var blevet smadret en rude og tændingslåsen var opbrudt. Desværre for den forsvundne fører var det en hundepatrulje, der havde kørt efter ham, så de satte straks hundene på sporet af vedkommende. Hundene fik hurtigt færd i retning mod XL Byg på Åbyvej, hvor det viste sig, at føreren havde forceret et hegn med pigtråd foroven – og her måtte hund og fører give fortabt.

Kort efter så de en person, der passede på signalementet af føreren, gå inde på XL Bygs område. Han gik frem mod betjentene og erkendte med det samme, at han havde stjålet autocamperen. Der blev klippet et hul i hegnet, så den 51-årige mand kunne komme ud, hvorefter han blev anholdt og sigtet for brugstyveri af autocamperen. Han blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.