Stjålet bil med ukendt fører kører ind i have og rammer husmur

19 aug 2020
ulykke (2)

Færdselsuheld – Annebergparken, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 06.50 anmeldte en 40-årig kvinde, at en bil var kørt ind i hendes have og ind i husmuren, så bilen nu var væltet.

Der var ingen personer i eller ved bilen ifølge anmelderen. Politiet kunne også konstatere rigtigheden af oplysningerne i anmeldelsen og yderligere se, at husmuren og soklen var revnet som følge af påkørslen.

Politiet fandt ikke umiddelbart nogen indikationer på, hvem der havde været fører af bilen på uheldstidspunktet. Politiet kunne endvidere konstatere, at den forulykkede personbil var meldt stjålet fire dage tidligere, hvor den blev stjålet netop fra Annebergparken.

Den 59-årige bilejer fra Slagelse blev underrettet om, at bilen nu igen var til stede i Annebergparken, men dog i en anden tilstand end da den blev stjålet, ligesom han blev bedt om snarest at få bilen fjernet fra uheldsstedet.

Det lokale redningsberedskab blev tilkaldt for at vurdere, hvorvidt der skulle foretages en indsats med afstivning af huset på grund af skader, men det blev nu ikke skønnet nødvendigt. Politiet forsøger nu at finde frem til føreren af bilen på uheldstidspunktet i anledning af uheldet, hvor ingen tilsyneladende er kommet til skade.

Politiet i Nykøbing Sj./Holbæk hører gerne fra vidner, der har bemærket noget i anledning af uheldet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.