Stjal 65 plader chokolade

13 apr 2021
vagt

Butikstyv med hang til sukker

Mandag kl. 21.41 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Netto på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, hvor en butiksdetektiv havde tilbageholdt en mandlig butikstyv. Butiksdetektiven var blevet opmærksom på manden, der i butikkens indgangsparti havde stået og fumlet med nogle poser.

Manden havde lagt nogle ting i poserne, som han derefter havde efterladt i en indkøbskurv tæt ved indgangen, hvorefter han var gået ind i butikken og købt nogle varer.

Lige inden han gik ud af butikken igen, tog han den pose med, som han havde efterladt ved indgangen, og efterlod i stedet posen med de varer, som han netop havde købt.

Butiksdetektiven fulgte efter manden hen til hans bil og fik ham tilbageholdt. Posen han havde i hånden var fyldt med chokolade, og i bilen lå der endnu en Netto-pose, der var fyldt med slik.

Da politiet ankom til stedet, kiggede betjentene butikkens videoovervågning igennem. Her kunne de se, at den 51-årige mand havde gået rundt i butikken og fyldt Netto-posen, med hvad der viste sig at være 65 plader chokolade.

Den 51-årige mand blev sigtet for butikstyveri, og erkendte at have stjålet chokoladen. Han erkendte også, at alt det slik, som butiksdetektiven havde fundet i bilen, var stjålet, men dog fra en anden Netto. Han fik herefter besked på, at han ikke længere var velkommen i Netto.

Tilmeld
Giv besked om
guest
0 Kommentar
Inline Feedback
Se alle kommentare
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.