Stjal ‘gator’ og brugte pulverslukker som våben mod både offer og politihund

11 sep 2020
pulverslukker-

Stjal køretøj og brugte pulverslukker som våben

En beboer på Hevring Møllevej ved Hevring ringede kl. 10.24 til politiet og fortalte, at to mænd havde stjålet en gator – et lille terrængående køretøj – fra hans grund. Manden havde fanget tyvene på fersk gerning, men da han forsøgte at tilbageholde dem, tømte de en pulverslukker i hovedet på ham og kørte fra stedet i gatoren. Det viste sig, at mændene også havde brudt ind i huset og gennemrodet stueetagen. 

Gator runder den halve million | Dagens Byggeri

Flere patruljer kørte til stedet, og de fik øje på de to mænd på Rougsøvej omkring Holbæk. Mændene drejede gatoren ind på en majsmark, og en politihund blev sendt efter.

Under jagten sprøjtede mændene hunden i hovedet med pulverslukkeren, men kort efter væltede vognen, og hunden fik fat i en 31-årig mand, som den holdt i skak, indtil betjentene kom frem. 

Grov telefonfis sendte hundepatrulje på jagt i Rødby - Politi og retsvæsen  - Indland

Den anden mand tog flugten til fods, og patruljerne mistede ham af syne – men de fik kort efter fat i ham. En kvik borger ringede nemlig til politiet, da han netop havde mødt en mistænkelig mand, der spurgte om et lift på Voer Færgevej tæt på majsmarken. 

Indbrudstyv tømte pulverslukker i hele huset

En patrulje kørte derhen og efter lidt søgen, fandt de en 18-årig mand, som lå og gemte sig i skovbunden tæt på vejen. Han blev ligesom sin makker anholdt. 

Begge er foreløbigt sigtet for indbrud og tyveri. Derudover er den 18-årige sigtet for vold ved at have at have sprøjtet med pulverslukkeren. Den 31-årige, der kørte gatoren, er sigtet for narko-og spritkørsel, da politiet mistænker ham for at have været påvirket under kørslen. 

Der kan komme yderligere sigtelser, når rapporterne er skrevet færdige.

Østjyllands Politi (@OjylPoliti) | Twitter
TILMELDING TIL POLITINYHEDER.DK

Få tilsendt nyhedshistorier, døgnrapporter og aktuelt nyt fra politiet i Danmark direkte til din email

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig sidste nyt om politiets arbejde til din email.
Nyhedsmailen kan til enhver tid afmeldes igen

Something went wrong. Please check your entries and try again.